Taste Up
SaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver Ons
Jobs
1
Offerte aanvragen
ENFR
FREN

Blogs

Taste Up Blog
Home
/
Blog
Waarom is gember gezond?
Waarom is gember gezond?
Is gember wel zo gezond als de meeste mensen beweren? En waar kan ik snel en makkelijk verse gember kopen?
Lees meer...
Wat is gewone veldsla?
Wat is gewone veldsla?
Wat is gewone veldsla en waarom is het een van de meest populaire slasoorten? Een korte kijk naar deze interessante en lekkere groente.
Lees meer...
Wat is lamsoor?
Wat is lamsoor?
Vandaag hebben we het over een prachtige groene groente; lamsoor. Maar wat is lamsoor nu precies?
Lees meer...
CO2-neutraal, het nieuwe normaal?
CO2-neutraal, het nieuwe normaal?
TasteUp streeft ernaar om niet alleen de lekkerste kruiden op je bord te toveren maar ook om als CO2-neutrale onderneming door het leven te gaan.
Lees meer...
Hoe kan je best verse spinazie klaarmaken?
Hoe kan je best verse spinazie klaarmaken?
Als knapperige en frisse bladgroente kan je met spinazie heel wat richtingen uit. Wij bekijken hoe je het best verse spinazie kunt klaarmaken.
Lees meer...
Taste up wordt gesmaakt in het Foodbag Magazine
Taste up wordt gesmaakt in het Foodbag Magazine
Leuk interview over de onderneming Taste Up in het Foodbag magazine. Jorne en Jolien vertellen in geuren en kleuren over hun kruiden, bloemen en pepers.
Lees meer...
Hoe kan je paprika best bewaren?
Hoe kan je paprika best bewaren?
Hoe kan je een paprika best bewaren en hoe lang blijft ie dan goed? Wij geven alle antwoorden op jouw bewaarvragen.
Lees meer...
Je gerechten met verse Italiaanse kruiden op smaak brengen
Je gerechten met verse Italiaanse kruiden op smaak brengen
Wat zou de Italiaanse keuken toch zijn zonder haar typische verse Italiaanse kruiden! We stellen ze graag aan je voor.
Lees meer...
Enkele bloemen die je kunt eten op een rij
Enkele bloemen die je kunt eten op een rij
De perfecte manier om je gerechten kleur en smaak te geven, is het gebruik van eetbare bloemen. Wij zetten enkele bloemen die je kunt eten op een rij.
Lees meer...
Welke soorten pepers zijn er?
Welke soorten pepers zijn er?
Een gerecht op smaak brengen kan op verschillende manieren. We stellen je graag enkele soorten pepers voor die je gerecht in vuur en vlam zullen zetten.
Lees meer...
Wat is een kruidentuiltje?
Wat is een kruidentuiltje?
Wat is een kruidentuiltje? Hoe kan je zelf een kruidentuiltje of een bouquet garni maken? Wij vertellen je graag alles over deze kruidige smaakexplosie.
Lees meer...
Enkele van onze favoriete eetbare bloemetjes op een rij
Enkele van onze favoriete eetbare bloemetjes op een rij
Eetbare bloemetjes fleuren je gerecht niet alleen op, maar ze voegen ook een extra smaakdimensie toe. Enkele eetbare bloemen op een rij.
Lees meer...
Vorige
Volgende
Taste Up
Taste Up Location

Taste Up bvba

Brusselstraat 150
1702 Groot-Bijgaarden
Belgium
Taste Up Phone
+32 (0)2 430 24 70
Taste Up Email
info@tasteup.be

Contact Persons

Jorne Leemans
Taste Up Phone
+32 (0) 477 87 94 40
Email
jorne@tasteup.be
Jolien Vanden Berghe
Phone
+32 (0) 496 44 54 38
Email
jolien@tasteup.be

Follow us on

Taste Up FacebookTaste Up InstagramTaste Up LinkedIn

Quick Links

ProductenSaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver OnsBlogSitemapContacteer Ons
Taste Up I The Fresh Prince I CO2-neutraal
© 2024- Taste Up -
Webdesign by Create your Matrix