Waarom kiezen voor tasteup?

Het verhaal van Taste Up is een culinair hoogstandje bereid in een 5-sterren Michelin restaurant; bestaande uit gepassioneerde familieleden die al 4 generaties lang als master-chefs van het groene goud ons verrassen met hun zinnenstrelende salades, pittige pepers, kakelverse kruiden en elegante eetbare bloempjes. Het perfecte pallet van ingrediënten om helemaal los te gaan in de wereld van je culinaire creativiteit. Want een verhaal zonder hart, is een product zonder smaak… zeg dat wij van Taste Up het gezegd hebben.

Wat onze klanten over ons vertelden

01
Unieke producten
Een jong bedrijf met professionele en doorwinterende zaakvoerders vol unieke producten die inspelen op de noden van de retail-, industrie- en foodservice klant.
02
Service
Ben ik eens wat vergeten tebestellen, zoeken we samen met de medewerkers van Taste Up naar een oplossing zodat we onze klanten toch nog kunnen bedienen. Ook afhaal en levermomenten worden op elkaar afgestemd. CO2 neutraliteit is ook een toegevoegde waarde.
03
Maatwerk
Bij Taste Up kan je terecht voor echt maatwerk: ze staan open om hun assortiment af te stemmen op onze noden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, verpakkingen en gewichten. Omdat ze alles in eigen beheer importeren en verpakken vormen nieuwe verpakkingen en private labels geen probleem.
04
Eigen kwekerij
Wat ze bij Taste Up zelf beter kunnen telen, telen ze zelf. Anders importeren ze van daar waar de zon schijnt. Dat zie je ook in hun assortiment: een sterke kwaliteit en smaakvol!
05
Innovatie
Ben je opzoek naar iets nieuws? Dan denken ze met Taste Up graag mee. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment toe.