Blog



Lavas: van sauzen en soepen tot stoofpotten
Lavas of maggiaroma heeft een selderijachtige smaak en is Ook lost het kruid jouw spijsverteringsproblemen op. Lees hier mee...

Bronzen venkel: van lekkere thee tot salades
Bronzen venkel is goed voor de spijsvertering en de anijsachtige smaak is overheerlijk in salades, thee en sommige vleesgere...

Citroentijm heeft zijn naam niet gestolen
Citroentijm smaakt en ruikt naar citroen, smaakt heerlijk in salades en stoofgerechten en is heilzaam voor de luchtwegen. Le...

Bonenkruid: de ideale vervanger voor peper en zout
Bonenkruid heeft een karakteristieke smaak, een welriekende geur en het is goed voor de spijsvertering. Lees er meer over in...

Lente-ui: het pittige neefje van prei
Nog nooit van lente-ui gehoord? Dan klinkt pijpajuintjes, bosui of schanulleke jou misschien bekender in de oren. Lees er me...

Bieslook: het kruid dat je hongerig maakt (naar meer)
Bieslook maakt jou hongerig en smaakt altijd naar meer. Zin in? Lees dan zeker deze blog....

Thaise basilicum: van pittig kruid tot natuurlijk afrodisiacum
Het verschil tussen Thaise basilicum en het Europese neefje? Dat lees je in deze blog!...

Laurier: van Julius Caesar tot jouw keuken
Overwinnaars eren. Hart- en vaatziekten genezen. Of gewoon gerechten mee op gang brengen. Laurier is een veelzijdig kruid. L...

Kleine pimpernel: onbekend maar karaktervol
In de keuken kan je met kleine pimpernel alles maken: van sauzen en soepen tot stoofgerechten. Ook heeft het kruid medicinal...

Geneeskrachtige kruiden tegen winterkwaaltjes
Een verkoudheid? Of een griepje? Lees in deze blog meer over welke kruiden jou verlossen van je winterkwaaltjes....

Winterkruiden voor heerlijke feestmaaltijden
De juiste winterkruiden maken jouw feestmaaltijden nog eens zo feestelijk. Lees er hier meer over....

Zeekraal: lekker met alles wat krioelt in de zee
Zeekraal is lekker met alles wat uit de zee komt. Zo past de zoutige en zilte smaak perfect bij visgerechten. Lees er meer o...

Rozemarijn: een welriekend, karaktervol vergeet-me-nietje
Rozemarijn heeft niet alleen een overheerlijk aroma, ook staat het kruid symbool voor het ‘niet-vergeten’ van dierbaren ...

Eetbare viooltjes: van garnituur tot natuurlijke aspirine
Met eetbare viooltjes breng je niet alleen kleur op je bord, maar ook veel smaak. Daarom zie je ze vaak als garnituur op geb...

Salie: lekker bij gebraad, wild en gevogelte
Of het nu gebraad, wild of gevogelte is: het karaktervol aroma en de scherpe smaak van salie geven aan elk gerecht een meerw...


Interesse in onze producten?

Wenst u graag een offerte voor onze producten of heeft u nog eerst enkele vragen? Aarzel niet!

contacteer ons nu
Pepers