Taste Up
SaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver Ons
Offerte aanvragen
ENFR
FREN

Blogs

Taste Up Blog
Home
/
Blog
De 13 meest verkochte kruiden
De 13 meest verkochte kruiden
Een keuken zonder kruiden is zoals een café zonder bier. Daarom dat we de 13 meest verkochte kruiden op een rij zetten.
Lees meer...
Hoe gember in bulk of in kleine stukjes bewaren?
Hoe gember in bulk of in kleine stukjes bewaren?
Wij geven je verschillende tips om de kleine overschotten van je gember of je gember in bulk te bewaren. Van de vriezer tot bewaren in alcohol.
Lees meer...
Waarom is een radijs zo gezond?
Waarom is een radijs zo gezond?
Rond en gezond… zo zou je het beste een radijs kunnen omschrijven! Maar wat maakt deze groente eigenlijk zo gezond?
Lees meer...
Wat is wortelpeterselie?
Wat is wortelpeterselie?
We vertellen je graag wat meer over wat is wortelpeterselie: de vergeten groente, geven enkele recepten en tonen waar je ze online kunt kopen.
Lees meer...
Waarom is gember gezond?
Waarom is gember gezond?
Is gember wel zo gezond als de meeste mensen beweren? En waar kan ik snel en makkelijk verse gember kopen?
Lees meer...
Wat is gewone veldsla?
Wat is gewone veldsla?
Wat is gewone veldsla en waarom is het een van de meest populaire slasoorten? Een korte kijk naar deze interessante en lekkere groente.
Lees meer...
Wat is lamsoor?
Wat is lamsoor?
Vandaag hebben we het over een prachtige groene groente; lamsoor. Maar wat is lamsoor nu precies?
Lees meer...
CO2-neutraal, het nieuwe normaal?
CO2-neutraal, het nieuwe normaal?
TasteUp streeft ernaar om niet alleen de lekkerste kruiden op je bord te toveren maar ook om als CO2-neutrale onderneming door het leven te gaan.
Lees meer...
Hoe kan je best verse spinazie klaarmaken?
Hoe kan je best verse spinazie klaarmaken?
Als knapperige en frisse bladgroente kan je met spinazie heel wat richtingen uit. Wij bekijken hoe je het best verse spinazie kunt klaarmaken.
Lees meer...
Taste up wordt gesmaakt in het Foodbag Magazine
Taste up wordt gesmaakt in het Foodbag Magazine
Leuk interview over de onderneming Taste Up in het Foodbag magazine. Jorne en Jolien vertellen in geuren en kleuren over hun kruiden, bloemen en pepers.
Lees meer...
Hoe kan je paprika best bewaren?
Hoe kan je paprika best bewaren?
Hoe kan je een paprika best bewaren en hoe lang blijft ie dan goed? Wij geven alle antwoorden op jouw bewaarvragen.
Lees meer...
Je gerechten met verse Italiaanse kruiden op smaak brengen
Je gerechten met verse Italiaanse kruiden op smaak brengen
Wat zou de Italiaanse keuken toch zijn zonder haar typische verse Italiaanse kruiden! We stellen ze graag aan je voor.
Lees meer...
Volgende
Taste Up
Taste Up Location

Taste Up bvba

Brusselstraat 150
1702 Groot-Bijgaarden
Belgium
Taste Up Phone
+32 (0)2 430 24 70
Taste Up Email
info@tasteup.be

Contact Persons

Jorne Leemans
Taste Up Phone
+32 (0) 477 87 94 40
Email
jorne@tasteup.be
Jolien Vanden Berghe
Phone
+32 (0) 496 44 54 38
Email
jolien@tasteup.be

Follow us on

Taste Up FacebookTaste Up InstagramTaste Up LinkedIn

Quick Links

ProductenSaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver OnsBlogSitemapContacteer Ons
Taste Up I The Fresh Prince I CO2-neutraal
© 2022- Taste Up - Webdesign by Yellowshape