Paprika kopen

Paprika bestellen

Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook paprika maakt deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.

Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.

Achtergrond

Rood, groen, oranje of geel? Paprika’s of belpeppers vind je maar liefst in negen verschillende kleurvariaties. Deze kleurrijke pepers komen oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, maar de Spanjaarden namen ze rond 1500 mee naar Europa.

Gerechten

De smaak van gele, rode, witte en oranje paprika’s is lekker zoet. De groene varianten smaken dan weer iets bitterder, omdat ze eigenlijk nog niet helemaal rijp zijn. Je kan paprika’s in allerlei gerechten gebruiken: van aperitiefhapjes tot soep en pastagerechten.

Ze zijn bovendien zowel warm als koud te bereiden. Was de paprika zeker voor je gaat koken en snij hem doormidden om de zaadlijsten te verwijderen.

Enkele ideetjes:

 • Nacho’s met paprikasalsa
 • Rode paprikasoep
 • Pizzabrood met chorizo en paprika
 • Ovenschotel met kip en paprika
 • Gevulde paprika’s met gehakt en rijst
 • Griekse pasta met feta en paprika’s

Gezondheidsvoordelen

 • Bevorderen de gezondheid van je ogen
 • Voorkomen constipatie
 • Verlagen de bloeddruk en cholesterol
 • Zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel
 • Verlagen het risico op hartziekten en prostaatkanker

Bewaring

Bewaar paprika’s nooit in de koelkast, want bij lagere temperaturen gaan ze rotten. Doorgaans blijven paprika’s tot twee weken na de oogstdatum goed.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanbevolen verpakkingsmogelijkheden

Wat onze klanten over ons vertelden

01
Unieke producten
Een jong bedrijf met professionele en doorwinterende zaakvoerders vol unieke producten die inspelen op de noden van de retail-, industrie- en foodservice klant.
02
Service
Ben ik eens wat vergeten tebestellen, zoeken we samen met de medewerkers van Taste Up naar een oplossing zodat we onze klanten toch nog kunnen bedienen. Ook afhaal en levermomenten worden op elkaar afgestemd. CO2 neutraliteit is ook een toegevoegde waarde.
03
Maatwerk
Bij Taste Up kan je terecht voor echt maatwerk: ze staan open om hun assortiment af te stemmen op onze noden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, verpakkingen en gewichten. Omdat ze alles in eigen beheer importeren en verpakken vormen nieuwe verpakkingen en private labels geen probleem.
04
Eigen kwekerij
Wat ze bij Taste Up zelf beter kunnen telen, telen ze zelf. Anders importeren ze van daar waar de zon schijnt. Dat zie je ook in hun assortiment: een sterke kwaliteit en smaakvol!
05
Innovatie
Ben je opzoek naar iets nieuws? Dan denken ze met Taste Up graag mee. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment toe.
Onze andere verse groene en kleurrijke producten gezien?
Kruiden kopen
Kruiden

De smaakmaker, ontdek onze verschillende kruiden

Lees meer
Eetbare Bloemen kopen
Eetbare Bloemen

Bekijk de bloemen die wij u durven serveren

Lees meer
Salades kopen
Salades

Ontdek welke soorten Salades wij kunnen aanbieden

Lees meer