Taste Up
SaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver Ons
Jobs
1
Offerte aanvragen
ENFR
FREN

Blogs

Taste Up Blog
Home
/
Blog
Bieslook: het kruid dat je hongerig maakt (naar meer)
Bieslook: het kruid dat je hongerig maakt (naar meer)
Bieslook maakt jou hongerig en smaakt altijd naar meer. Zin in? Lees dan zeker deze blog....
Lees meer...
Thaise basilicum: van pittig kruid tot natuurlijk afrodisiacum
Thaise basilicum: van pittig kruid tot natuurlijk afrodisiacum
Het verschil tussen Thaise basilicum en het Europese neefje? Dat lees je in deze blog!
Lees meer...
Laurier: van Julius Caesar tot jouw keuken
Laurier: van Julius Caesar tot jouw keuken
Overwinnaars eren. Hart- en vaatziekten genezen. Of gewoon gerechten mee op gang brengen. Laurier is een veelzijdig kruid. L...
Lees meer...
Kleine pimpernel: onbekend maar karaktervol
Kleine pimpernel: onbekend maar karaktervol
In de keuken kan je met kleine pimpernel alles maken: van sauzen en soepen tot stoofgerechten. Lees er meer over in onze blog.
Lees meer...
Geneeskrachtige kruiden tegen winterkwaaltjes
Geneeskrachtige kruiden tegen winterkwaaltjes
Een verkoudheid? Of een griepje? Lees in deze blog meer over welke kruiden jou verlossen van je winterkwaaltjes....
Lees meer...
Winterkruiden voor heerlijke feestmaaltijden
Winterkruiden voor heerlijke feestmaaltijden
De juiste winterkruiden maken jouw feestmaaltijden nog eens zo feestelijk. Lees er hier meer over.
Lees meer...
Zeekraal: lekker met alles wat krioelt in de zee
Zeekraal: lekker met alles wat krioelt in de zee
Zeekraal is lekker met alles wat uit de zee komt. Zo past de zoutige en zilte smaak perfect bij visgerechten. Lees er meer o...
Lees meer...
Rozemarijn: een welriekend, karaktervol vergeet-me-nietje
Rozemarijn: een welriekend, karaktervol vergeet-me-nietje
Rozemarijn heeft niet alleen een overheerlijk aroma, ook staat het kruid symbool voor het ‘niet-vergeten’ van dierbaren ...
Lees meer...
Eetbare viooltjes: van garnituur tot natuurlijke aspirine
Eetbare viooltjes: van garnituur tot natuurlijke aspirine
Met eetbare viooltjes breng je niet alleen kleur op je bord, maar ook veel smaak. Daarom zie je ze vaak als garnituur op geb...
Lees meer...
Salie: lekker bij gebraad, wild en gevogelte
Salie: lekker bij gebraad, wild en gevogelte
Of het nu gebraad, wild of gevogelte is: het aroma en de scherpe smaak van salie geven aan elk gerecht een meerwaarde. Lees ...
Lees meer...
Platte peterselie: niet alleen platter, ook pittiger
Platte peterselie: niet alleen platter, ook pittiger
Platte peterselie heeft blaadjes dan krulpeterselie. Ook is de smaak pittiger en fijner. In deze blog van Taste Up lees je m...
Lees meer...
Dragon: het geheim van bearnaisesaus, vinaigrettes en mosterd
Dragon: het geheim van bearnaisesaus, vinaigrettes en mosterd
Dragon is een kruid dat je kent van onder andere bearnaisesaus, vinaigrettes, mosterd en tal van vlees- en visgerechten. Het...
Lees meer...
Vorige
Volgende
Taste Up
Taste Up Location

Taste Up bvba

Brusselstraat 150
1702 Groot-Bijgaarden
Belgium
Taste Up Phone
+32 (0)2 430 24 70
Taste Up Email
info@tasteup.be

Contact Persons

Jorne Leemans
Taste Up Phone
+32 (0) 477 87 94 40
Email
jorne@tasteup.be
Jolien Vanden Berghe
Phone
+32 (0) 496 44 54 38
Email
jolien@tasteup.be

Follow us on

Taste Up FacebookTaste Up InstagramTaste Up LinkedIn

Quick Links

ProductenSaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver OnsBlogSitemapContacteer Ons
Taste Up I The Fresh Prince I CO2-neutraal
© 2024- Taste Up -
Webdesign by Create your Matrix