Taste Up
SaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver Ons
Jobs
1
Offerte aanvragen
ENFR
FREN

Blogs

Taste Up Blog
Home
/
Blog
Pimientos de padrón: fingerfood met pit
Pimientos de padrón: fingerfood met pit
Nog nooit van Pimientos de padrón gehoord? Deze Spaanse pepers zijn momenteel nochtans helemaal ‘hot’. Zowel letterlijk...
Lees meer...
Capucine of Oost-Indische kers: een natuurlijk antibioticum
Capucine of Oost-Indische kers: een natuurlijk antibioticum
Wil je de zomer proeven? Probeer dan capucine of Oost-Indische kers. Alle delen zijn immers eetbaar, van de bladeren en de b...
Lees meer...
Basilicum: het koninklijke kruid
Basilicum: het koninklijke kruid
Niet alleen kan je basilicum in verschillende gerechten gebruiken, het is ook nog eens lekker als thee. Lees er meer over in...
Lees meer...
Oregano: een zoet en kruidig geschenk van Aphrodite
Oregano: een zoet en kruidig geschenk van Aphrodite
In deze blog kom je te weten welke gerechten je met oregano op smaak kan brengen en wat het kruid doet voor je gezondheid....
Lees meer...
Red chard: het onbekende neefje van spinazie
Red chard: het onbekende neefje van spinazie
Red chard of snijbiet is een vlezige groente die qua smaak sterk lijkt op haar neefje spinazie. Lees er in deze blog meer ov...
Lees meer...
Scotchbonnet: het heetste uit de Caraïben
Scotchbonnet: het heetste uit de Caraïben
Wie tegen een beetje pit kan, geniet ongetwijfeld van de zoete onderliggende smaak. Lees er in deze blog alles over....
Lees meer...
Zomers slaatje: welke salades kan je gebruiken?
Zomers slaatje: welke salades kan je gebruiken?
Bij een zomers slaatje heb je de keuze uit tal van salades. Denk maar rucola, mesclun, baby spinazie, radijzen en zoveel mee...
Lees meer...
Zijn radijsjes gezond?
Zijn radijsjes gezond?
Radijsjes werken goed tegen hartziekten, diabetes en kanker. Daarbovenop smaken ze bijzonder goed af in allerlei gerechten. ...
Lees meer...
Verse munt kopen? Redenen genoeg!
Verse munt kopen? Redenen genoeg!
Munt is een van de oudste keukenkruiden ter wereld. En de blaadjes hebben bovendien sterke geneeskrachtige eigenschappen. In...
Lees meer...
Naga Jolokia: de heetste peper ter wereld?
Naga Jolokia: de heetste peper ter wereld?
Guinness World Records riep in 2007 de Naga Jolokia uit tot de heetste peper ter wereld. In deze blog gaan we dieper in op d...
Lees meer...
Kurkuma: de natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmer
Kurkuma: de natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmer
Kurkuma of geelwortel staat weleens bekend als de natuurlijke pijnstiller en onstekingsremmer. Ook geeft de specerij de typi...
Lees meer...
Koriander: is écht alles eetbaar?
Koriander: is écht alles eetbaar?
De stengels, blaadjes, zaadjes en wortels: naar verluidt zijn alle delen van koriander eetbaar. Maar klopt dat ook? Je leest...
Lees meer...
Vorige
Volgende
Taste Up
Taste Up Location

Taste Up bvba

Brusselstraat 150
1702 Groot-Bijgaarden
Belgium
Taste Up Phone
+32 (0)2 430 24 70
Taste Up Email
info@tasteup.be

Contact Persons

Jorne Leemans
Taste Up Phone
+32 (0) 477 87 94 40
Email
jorne@tasteup.be
Jolien Vanden Berghe
Phone
+32 (0) 496 44 54 38
Email
jolien@tasteup.be

Follow us on

Taste Up FacebookTaste Up InstagramTaste Up LinkedIn

Quick Links

ProductenSaladesKruidenPepersEetbare BloemenVerpakkingenOver OnsBlogSitemapContacteer Ons
Taste Up I The Fresh Prince I CO2-neutraal
© 2024- Taste Up -
Webdesign by Create your Matrix