Mooie lijst vanverschillende soorten pepers die je online kunt kopen. Van jalapenos over habaneros tot pimiento depadron. Een assortiment van hete en milde pepers die jevia Taste Up in bulk kunt kopen.

Ben jij ook zo’n fan van een pittig kantje aan je gerechten? Dan hebben we hier heet van de naald verschillende soorten pepers die je online kunt kopen. Inderdaad, peper het maar in je oren… je kunt ze online kopen dankzij Taste Up. Een mooi assortiment van verse pepers, salades en eetbare pepers ligt op jou te wachten. Maar laten we eerst eens enkele van onze hete hangijzers in de schijnwerpers plaatsen.

Enkele van de verschillende soorten pepers

1. Jalapeño pepers

Jalapeno

Deze naam zal je vast en zeker bekend in de oren klinken. In de wereld der pepers is de jalapeño dan ook een van de populairste pepers. Afkomstig uit het zonnige en kleurrijke Mexico krijg je met deze peper een mild maatje dat je gerechten een beetje meer pit kan geven. Deze pepers worden in allerhande gerechten gebruikt; in burritos met gehakt, in een salsa met ananas en ui, op je heerlijk stuk vlees, in je hotdog of gewoon als pittig extraatje in je Mexicaanse salade. De gastronomische mogelijkheden van onze groene en soms rode vriend zijn oneindig. Jalapenos kopen, is altijd een goede keuze.

2. Pimiento de padron

Pimiento de padron

Maak kennis met wat we het groene goud van Spanje zouden kunnen noemen. Een plezierige peper met een zacht pittig kantje dat zonder meer in de smaak zal vallen zonder je mond in brand te zetten. Je ziet deze pepers regelmatig opduiken in tapas allerhande en door er gewoon wat olijfolie en zout op te doen, creëer je het perfecte aperitiefhapje. Serveer ze in de typische Spaanse keramieken kommetjes en gegarandeerd wordt dit een schot in de aperitiefroos zonder dat je hiervoor een sterrenchef hoeft te zijn.

3. Naga Jolokia

Naga jolokia

We laten de milde pepers achter ons en komen terecht bij de Naga Jolokia-peper die in 2007 nog als heetste peper ter wereld in het Guinness World Records-boek stond. Een titel die je een idee geeft van hoe heet deze hottie wel is. De peper werd vernoemd naar een giftige slang uit de Indiase regio Nagaland en als we weten dat een hap uit deze peper even pijnlijk is dan een beet van een cobra dan is deze slangennaam zeker niet gestolen. Gebruik de Naga Jolokia dus met mate als je vurige sauzen en vlammende kippenboutjes wilt maken. Iets voor de echte daredevils onder ons.

4. Scotch Bonnet

Scotch bonnet

Met de Scotch Bonnet breng je de Caribbean vibe in je keuken. Deze pittige peper mag qua vurigheid niet onderschat worden. Uniek van smaak met een zoete natoets maar hotter than hot. De Scotch Bonnes maakt standaard onderdeel uit van de Caraïbische keuken en kennen we onder meer van jerk. Jerk is een marinadetechniek waarbij vlees met een marinade wordt ingesmeerd alvorens het wordt gebakken. Een van de cruciale ingrediënten is de befaamde scotch bonnet.

Koop verschillende soorten pepers online bij Taste Up

Heb je wel interesse in een of meerdere van de verschillende soorten pepers die we net kort hebben voorgesteld? Dan hebben we fantastisch nieuws. Deze pepers zijn immers niet altijd zo eenvoudig te vinden als je een supermarkt binnenstapt, maar ze zijn wel online te koop via de webshop van Taste Up. Het assortiment van Taste Up gaat bovendien verder dan de pepers die we hierboven hebben voorgesteld. Koop ze in bulk en eventueel met je eigen gewenste verpakking. Contacteer Taste Up hier voor de mogelijkheden.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gerelateerde artikelen