Jalapenos kopen

Jalapeños bestellen

Wil je jalapeño-pepers kopen? Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook jalapeños maken deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.

Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.

Achtergrond

Je kan jalapeño-pepers probleemloos herkennen aan hun kegelachtige vorm. Meestal hebben de pepers een groene kleur, maar worden rood naarmate ze rijpen. Oorspronkelijk komen de pepers uit Mexico. Zo zijn ze vernoemd naar de Mexicaanse stad Xalapa.

Gerechten

De pikante smaak van de jalapeño kan je omschrijven als mild. De peper scoort ongeveer tussen de 1.000 en 50.000 op de Scovilleschaal, die de pitheid van pepers uitdrukt. Ter vergelijking: sommige andere pepersoorten behalen zelfs een score van 855.000.

Tip: de scherpte van de jalapeño-pepers neemt toe naarmate ze roder worden. En ook: hoe meer witte lijntjes de peper vertoont, hoe heter hij is.  Je kan de pepers in salsa’s of nacho’s gebruiken. Ook zijn ze heerlijk in soepen, stoofpotjes of pizza’s.

Enkele ideetjes:

 • Gevulde jalapeño-pepers met gehakt of kaas
 • Nachoschotel met kip
 • Mexicaanse tostada’s
 • Jambalayasoep
 • Salade met graskaas en jalapeño-pepers

Gezondheidsvoordelen

 • Rijk aan vitamine A en C, zink, ijzer en calcium
 • Gaan ontstekingen tegen
 • Bestrijdt de griep
 • Helpt bij afvallen
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Verlicht migraine

Bewaring

Na aankoop zijn jalapeño-pepers doorgaans één week houdbaar op een koele plaats van ongeveer 12° C. Bewaar de pepers het best in een goed afsluitbaar potje in de koelkast.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanbevolen verpakkingsmogelijkheden

Wat onze klanten over ons vertelden

01
Unieke producten
Een jong bedrijf met professionele en doorwinterende zaakvoerders vol unieke producten die inspelen op de noden van de retail-, industrie- en foodservice klant.
02
Service
Ben ik eens wat vergeten tebestellen, zoeken we samen met de medewerkers van Taste Up naar een oplossing zodat we onze klanten toch nog kunnen bedienen. Ook afhaal en levermomenten worden op elkaar afgestemd. CO2 neutraliteit is ook een toegevoegde waarde.
03
Maatwerk
Bij Taste Up kan je terecht voor echt maatwerk: ze staan open om hun assortiment af te stemmen op onze noden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, verpakkingen en gewichten. Omdat ze alles in eigen beheer importeren en verpakken vormen nieuwe verpakkingen en private labels geen probleem.
04
Eigen kwekerij
Wat ze bij Taste Up zelf beter kunnen telen, telen ze zelf. Anders importeren ze van daar waar de zon schijnt. Dat zie je ook in hun assortiment: een sterke kwaliteit en smaakvol!
05
Innovatie
Ben je opzoek naar iets nieuws? Dan denken ze met Taste Up graag mee. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment toe.
Onze andere verse groene en kleurrijke producten gezien?
Kruiden kopen
Kruiden

De smaakmaker, ontdek onze verschillende kruiden

Lees meer
Eetbare Bloemen kopen
Eetbare Bloemen

Bekijk de bloemen die wij u durven serveren

Lees meer
Salades kopen
Salades

Ontdek welke soorten Salades wij kunnen aanbieden

Lees meer