Onlangs kwamen de mensen van ‘Alle Zaken op een Rijtje’, een programma van Kanaal Z, op bezoek bij Taste Up. De programmamakers maakten twee filmpjes waarin ze enerzijds Taste Up voorstellen en anderzijds het hebben over ons contact met de klant.

Wat is ‘Alle Zaken op een Rijtje’?

‘Alle Zaken op een Rijtje’ is een programma dat elk weekeinde te zien is op Kanaal Z. Het is gecreëerd voor ondernemers die willen schitteren in de bedrijfswereld in het algemeen en in de eigen bedrijfssector in het bijzonder. Het programma wordt gemaakt door een enthousiast team van verslaggevers en de presentatoren Marc Fransen en Kelly Pfaff.

Bekijk gerust onze webshop!

Bij ons vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers en salades. Bekijk hier ons assortiment. Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gerelateerde artikelen