Postelein kopen

Postelein bestellen

Wil je zomerpostelein of winterpostelein kopen? Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook postelein maakt deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.

Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.

Achtergrond

Postelein wordt ook weleens een vergeten groente genoemd. Je hebt enerzijds winterpostelein. Deze vorm heeft tere, ruitvormige blaadjes. En anderzijds zomerpostelein, waarvan de blaadjes steviger en ovaler zijn.

Gerechten

De smaak van postelein kan je omschrijven als fris, een tikkeltje pittig en lichtzuur. De textuur is vrij stevig en knapperig. Je kan postelein rauw eten, koken, wokken, stoven of roerbakken.

De culinaire mogelijkheden zijn daarom eindeloos. Al kom je postelein het vaakst tegen in slaatjes, soepen en stamppotten.

Enkele ideetjes:

  • Gekruide posteleinsoep
  • Slaatje met postelein, aardappelen en spek
  • Stoofpotje met spekreepjes en postelein
  • Lasagne van vergeten groeten met geitenkaas

Gezondheidsvoordelen

  • Sterke medicinale werking
  • Bestrijdt koorts
  • Helpt bij ontstekingen
  • Rijk aan vitamine A, B1, B2, B11 en C

Bewaring

Doorgaans blijft postelein zo’n tweetal dagen goed in de koelkast. Je kan de groente ook invriezen, maar dan moet je ze eerst blancheren.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Smaak heb je alvast! Bedankt om je wensen en behoeften door te geven. Wij delen zo snel mogelijk een aangepaste offerte met jou.
Ai! Daar ging iets fout. Probeer aub opnieuw.

Wat onze klanten over ons vertelden

01
Unieke producten
Een jong bedrijf met professionele en doorwinterende zaakvoerders vol unieke producten die inspelen op de noden van de retail-, industrie- en foodservice klant.
02
Service
Ben ik eens wat vergeten tebestellen, zoeken we samen met de medewerkers van Taste Up naar een oplossing zodat we onze klanten toch nog kunnen bedienen. Ook afhaal en levermomenten worden op elkaar afgestemd. CO2 neutraliteit is ook een toegevoegde waarde.
03
Maatwerk
Bij Taste Up kan je terecht voor echt maatwerk: ze staan open om hun assortiment af te stemmen op onze noden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, verpakkingen en gewichten. Omdat ze alles in eigen beheer importeren en verpakken vormen nieuwe verpakkingen en private labels geen probleem.
04
Eigen kwekerij
Wat ze bij Taste Up zelf beter kunnen telen, telen ze zelf. Anders importeren ze van daar waar de zon schijnt. Dat zie je ook in hun assortiment: een sterke kwaliteit en smaakvol!
05
Innovatie
Ben je opzoek naar iets nieuws? Dan denken ze met Taste Up graag mee. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment toe.
Onze andere verse groene en kleurrijke producten gezien?
Kruiden kopen
Kruiden

De smaakmaker, ontdek onze verschillende kruiden

Lees meer
Pepers kopen
Eetbare
bloemen

Bekijk de bloemen die wij u durven serveren

Lees meer
Pepers kopen
Pepers

Ontdek de verschillende Pepers die wij in ons assortiment hebben

Lees meer