Rozemarijn kopen

Rozemarijn bestellen

Wil je rozemarijn kopen of een rozemarijn plant kopen? Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook rozemarijn maakt deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.

Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.

Achtergrond

Rozemarijn herken je aan de harsachtige, naaldvormige en donkergroene bladeren. Het kruid staat symbool voor vriendschap, trouw en herinnering. Rozemarijn geeft een welriekend aroma en karaktervolle smaak aan al jouw gerechten.

Gerechten

Rozemarijn heeft een uitgesproken en rijk aroma. Daarom kan je het kruid gebruiken om verschillende vlees-, vis- en groentegerechten mee op smaak te brengen. Denk maar aan varkensvlees, rundsvlees, lamsvlees, wild en stoofpotjes.

Je voegt rozemarijn best al tijdens de bereiding toe, zodat het kan meekoken en zijn aroma kan afgeven aan het gerecht. De blaadjes opeten is moeilijk, vanwege de taaiheid.

Enkele ideetjes:

  • Lamsbout met knoflook en rozemarijn
  • Pikante citroenkip met knoflook en rozemarijn
  • Varkenshaasje met mosterdsaus en rozemarijn
  • Stoofpotje van hert met rozemarijn, vergeten groenten en gebakken appeltjes
  • Stoverij van ree met rozemarijn en veenbessenconfituur

Gezondheidsvoordelen

  • Heeft een sterke helende werking
  • Versterkt het geheugen
  • Bestrijdt angst, vermoeidheid, zenuwachtigheid en slapeloosheid
  • Drijft vocht af
  • Vermindert zwellingen en blauwe plekken

Bewaring

In gedroogde vorm kan rozemarijn lang vers blijven, waardoor je de blaadjes perfect kan bewaren in een afgesloten, luchtdicht potje.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Smaak heb je alvast! Bedankt om je wensen en behoeften door te geven. Wij delen zo snel mogelijk een aangepaste offerte met jou.
Ai! Daar ging iets fout. Probeer aub opnieuw.
Onze andere verse groene en kleurrijke producten gezien?
Kruiden kopen
Eetbare
bloemen

Bekijk de bloemen die wij u durven serveren

Lees meer
Pepers kopen
Pepers

Ontdek de verschillende Pepers die wij in ons assortiment hebben

Lees meer
Salades kopen
Salades

Ontdek welke soorten Salades wij kunnen aanbieden

Lees meer