Veldsla kopen

Veldsla bestellen

Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook veldsla maakt deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.

Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.

Achtergrond

Veldsla behoort tot de kamperfoeliefamilie en in het wild zie je deze sla weleens tussen het koor op de velden. Daarom ken je veldsla misschien beter als korensla of zelfs ezelsoor. De blaadjes zijn klein, groen en ovaal. Ze groeien meestal in boeketjes van tien.

Gerechten

In veldsla proef je onmiddellijk een heerlijke notensmaak. En die smaak kan je benadrukken door de sla te combineren met walnoten of walnootolie. Veldsla vind je in verschillende gerechten terug: van slaatjes tot puree en soep. En natuurlijk kan je veldsla ook gewoon gebruiken als sla bij vis- en vleesgerechten.

Opgelet: de smaak van veldsla zit voornamelijk geconcentreerd in het voetje van blaadje. Snij het voetje dus zo dicht mogelijk bij de steel af.

Enkele ideetjes:

 • Brood met veldsla, noten en kaas
 • Salade van witloof, veldsla, appel en curry
 • Hamburger met mozzarella, ui en veldsla
 • Salade van veldsla, gedroogde tomaatjes en kaas

Gezondheidsvoordelen

 • Rijk aan magnesium, vitamine A en C
 • Goed tegen stress en voor concentratie
 • Bevorderlijk voor het immuunsysteem
 • Bestrijdt winterkwaaltjes
 • Weinig calorieën

Bewaring

 1. Kuis de blaadjes van de veldsla grondig.
 2. Wikkel ze in een vochtige doek.
 3. Bewaar ze tot twee dagen na aankoop in de ijskast.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Smaak heb je alvast! Bedankt om je wensen en behoeften door te geven. Wij delen zo snel mogelijk een aangepaste offerte met jou.
Ai! Daar ging iets fout. Probeer aub opnieuw.

Wat onze klanten over ons vertelden

01
Unieke producten
Een jong bedrijf met professionele en doorwinterende zaakvoerders vol unieke producten die inspelen op de noden van de retail-, industrie- en foodservice klant.
02
Service
Ben ik eens wat vergeten tebestellen, zoeken we samen met de medewerkers van Taste Up naar een oplossing zodat we onze klanten toch nog kunnen bedienen. Ook afhaal en levermomenten worden op elkaar afgestemd. CO2 neutraliteit is ook een toegevoegde waarde.
03
Maatwerk
Bij Taste Up kan je terecht voor echt maatwerk: ze staan open om hun assortiment af te stemmen op onze noden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, verpakkingen en gewichten. Omdat ze alles in eigen beheer importeren en verpakken vormen nieuwe verpakkingen en private labels geen probleem.
04
Eigen kwekerij
Wat ze bij Taste Up zelf beter kunnen telen, telen ze zelf. Anders importeren ze van daar waar de zon schijnt. Dat zie je ook in hun assortiment: een sterke kwaliteit en smaakvol!
05
Innovatie
Ben je opzoek naar iets nieuws? Dan denken ze met Taste Up graag mee. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment toe.
Onze andere verse groene en kleurrijke producten gezien?
Kruiden kopen
Kruiden

De smaakmaker, ontdek onze verschillende kruiden

Lees meer
Pepers kopen
Eetbare
bloemen

Bekijk de bloemen die wij u durven serveren

Lees meer
Pepers kopen
Pepers

Ontdek de verschillende Pepers die wij in ons assortiment hebben

Lees meer