Radijs kopen

Radijs bestellen

Wil je radijs kopen, witte radijs kopen of zwarte radijs kopen? Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook radijsjes maken deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.

Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.

Achtergrond

Radijsjes? Dat zijn de ronde, bolle wortels met de felrode kleur. Maar radijzen zijn niet altijd rood. Ook de witte radijs kan je weleens op je bord tegenkomen. De vorm van radijsjes lijkt wel wat op kleine kooltjes, want ze behoren immers tot de familie van de koolgewassen.

Gerechten

Radijsjes hebben een pittige, scherpe en peperachtige smaak. En dat is niet verwonderlijk, want ze zijn nauw verwant aan mosterdplanten. Vanwege de mooie rode kleur zie je radijsjes vaak als decoratie op verschillende gerechten. Maar ook in slaatjes en soepen smaken ze goed af.

Enkele ideetjes:

  • Tomatensalade
  • Frisse notensla
  • Salade met kip
  • Ossenstaartsoep met Madeira, paddenstoelen en warmoes
  • Snack van radijsjes, kersttomaatjes, komkommer en worteltjes

Gezondheidsvoordelen

  • Helpen bij het verteren van voedingsstoffen
  • Arm aan calorieën
  • Blokken de ontwikkeling van kankercellen af
  • Voeren gifstoffen uit de nieren af

Bewaring

Bij kamertemperatuur kan je radijsjes maar één dag bewaren, in de koelkast tot vijf dagen. Wel op voorwaarde dat je het loof verwijdert en de radijsjes in een gesloten plastieken zak bewaart.


Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Smaak heb je alvast! Bedankt om je wensen en behoeften door te geven. Wij delen zo snel mogelijk een aangepaste offerte met jou.
Ai! Daar ging iets fout. Probeer aub opnieuw.

Wat onze klanten over ons vertelden

01
Unieke producten
Een jong bedrijf met professionele en doorwinterende zaakvoerders vol unieke producten die inspelen op de noden van de retail-, industrie- en foodservice klant.
02
Service
Ben ik eens wat vergeten tebestellen, zoeken we samen met de medewerkers van Taste Up naar een oplossing zodat we onze klanten toch nog kunnen bedienen. Ook afhaal en levermomenten worden op elkaar afgestemd. CO2 neutraliteit is ook een toegevoegde waarde.
03
Maatwerk
Bij Taste Up kan je terecht voor echt maatwerk: ze staan open om hun assortiment af te stemmen op onze noden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, verpakkingen en gewichten. Omdat ze alles in eigen beheer importeren en verpakken vormen nieuwe verpakkingen en private labels geen probleem.
04
Eigen kwekerij
Wat ze bij Taste Up zelf beter kunnen telen, telen ze zelf. Anders importeren ze van daar waar de zon schijnt. Dat zie je ook in hun assortiment: een sterke kwaliteit en smaakvol!
05
Innovatie
Ben je opzoek naar iets nieuws? Dan denken ze met Taste Up graag mee. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment toe.
Onze andere verse groene en kleurrijke producten gezien?
Kruiden kopen
Kruiden

De smaakmaker, ontdek onze verschillende kruiden

Lees meer
Pepers kopen
Eetbare
bloemen

Bekijk de bloemen die wij u durven serveren

Lees meer
Pepers kopen
Pepers

Ontdek de verschillende Pepers die wij in ons assortiment hebben

Lees meer