Lamsoor kopen

Lamsoor bestellen

Bij Taste Up vind je de meest verse en unieke kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen. Ook lamsoor maakt deel uit van ons assortiment en kan je vers, verwerkt en verpakt bestellen.

Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. De verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. We zijn bovendien IFS-gecertificeerd.

Achtergrond

Lamsoor is vrij zeldzaam. Zo groeit het plantje in ons land enkel op de Zwinvlakte in Knokke en in Nederland langs de Waddenkust. Waarom de naam lamsoor? Vanwege de vorm. Ook scheiden de blaadjes het overtollige zout af, waardoor ze vaak dezelfde groengrijsachtige kleur krijgen als een lamsoor.

Gerechten

Door het groeigebied van het plantje is het niet verwonderlijk dat je lamsoor het best combineert met wat uit de zee komt: schaaldieren en vis. Maar ook zijn de blaadjes lekker bij lamsvlees. Tip: gebruik bij het koken geen of weinig zout, want lamsoor heeft van nature al een zoute smaak.

Enkele ideetjes:

  • Soep van zalm en lamsoor
  • Tarbot met fijne groentjes en lamsoor
  • Roerbak van lamsoor, haricots verts en appel

Gezondheidsvoordelen

  • Bestrijdt verkoudheid
  • Bezit slijmoplossende eigenschappen
  • Werkt bloedzuiverend
  • Rijk aan calcium, ijzer en natrium

Bewaring

Doorgaans blijft lamsoor zo’n drie tot vier dagen goed in de koelkast.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Smaak heb je alvast! Bedankt om je wensen en behoeften door te geven. Wij delen zo snel mogelijk een aangepaste offerte met jou.
Ai! Daar ging iets fout. Probeer aub opnieuw.

Wat onze klanten over ons vertelden

01
Unieke producten
Een jong bedrijf met professionele en doorwinterende zaakvoerders vol unieke producten die inspelen op de noden van de retail-, industrie- en foodservice klant.
02
Service
Ben ik eens wat vergeten tebestellen, zoeken we samen met de medewerkers van Taste Up naar een oplossing zodat we onze klanten toch nog kunnen bedienen. Ook afhaal en levermomenten worden op elkaar afgestemd. CO2 neutraliteit is ook een toegevoegde waarde.
03
Maatwerk
Bij Taste Up kan je terecht voor echt maatwerk: ze staan open om hun assortiment af te stemmen op onze noden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten, verpakkingen en gewichten. Omdat ze alles in eigen beheer importeren en verpakken vormen nieuwe verpakkingen en private labels geen probleem.
04
Eigen kwekerij
Wat ze bij Taste Up zelf beter kunnen telen, telen ze zelf. Anders importeren ze van daar waar de zon schijnt. Dat zie je ook in hun assortiment: een sterke kwaliteit en smaakvol!
05
Innovatie
Ben je opzoek naar iets nieuws? Dan denken ze met Taste Up graag mee. Ze voegen ook regelmatig nieuwe producten aan hun assortiment toe.
Onze andere verse groene en kleurrijke producten gezien?
Kruiden kopen
Kruiden

De smaakmaker, ontdek onze verschillende kruiden

Lees meer
Pepers kopen
Eetbare
bloemen

Bekijk de bloemen die wij u durven serveren

Lees meer
Pepers kopen
Pepers

Ontdek de verschillende Pepers die wij in ons assortiment hebben

Lees meer