In onze zoektocht naar verse kruiden is het belangrijker dan ooit dat we op zoek gaan naar de beste kruiden leverancier die er te vinden is. Je wilt immers verse kruiden die met hun geurige en soms fleurige aroma gerechten naar de zevende hemel tillen. Kruiden ook waarvan je weet dat ze met zorg gekweekt, geplukt en verpakt worden om zo de hoogst mogelijke kwaliteit aan jou als klant te bieden. In dit artikel gaan we op zoek naar de beste kruiden leverancier voor verse kruiden in België en vertellen we je ook waarom we voor deze leverancier hebben gekozen. Want kruiden kopen bij een groothandel gaat om meer dan een goede prijs alleen.

Taste Up… met voorsprong de beste kruiden leverancier van het land

Taste Up is voor ons dé plek bij uitstek om je verse kruiden te kopen. Het bedrijf uit Groot-Bijgaarden vormt al 5 generaties lang letterlijk en figuurlijk een groene long in de Brusselse rand. Hier draait alles om kwaliteit en versheid. Geen gekneusde blaadjes of verschrompelde kruiden en salades. Wel groen goud dat vanaf het planten van het zaadje tot bij het voor de deur afleveren van de klant met de nodige liefde en zorg en dankzij een stel geweldige groene vingers in de watten wordt gelegd.

IFS Food en IFS Broker gecertificeerd

Dat ze er bij Taste Up alles aan doen om de beste kwaliteit kruiden op je bord, in je winkel of in je restaurant te toveren, bewijzen de IFS Food en IFS Broker certificaten. Deze certificaten behaal je alleen maar als je aan de strengste voorwaarden op gebied van veiligheid, kwaliteit en versheid voldoet. Heel wat van hun kruiden worden dan ook ter plaatse gekweekt en vers van de pers aangeboden. Voor de kruiden die toch over de gemeente- of landsgrenzen heen moeten gezocht worden, gelden dezelfde strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat niet alleen de looks maar ook de smaak mee hebt.

Een verpakking op maat

Wat Taste Up als kruiden leverancier ook onderscheidt van andere kruiden leveranciers is dat ze het hele productie- , -verwerkings- en leveringsproces in eigen handen nemen. Van het moment dat het zaadje haar tentakels spreidt over het moment dat er een verpakking moet worden gekozen tot het moment dat de kruiden de weg naar je voordeur vinden. Op deze manier behouden ze van A tot Z de volledige controle over de kwaliteit van hun aangeboden kruiden. Het stelt je bovendien in staat om in samenspraak met Taste Up een gepaste en eventueel gepersonaliseerde verpakking te kiezen. Van kruidenbakjes in verschillende groottes tot vacuüm verpakte bulkverpakkingen. Voor iedere wens is er wel een oplossing.

Contacteer kruiden leverancier Taste Up

Contacteer vrijblijvend Taste Up en ontdek wat ze voor jou als groothandel in kruiden kunnen betekenen. De mensen van Taste Up denken graag met je mee om zo je wensen en vereisten waarheid te laten worden.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gerelateerde artikelen