Bij het kokenmet of het verkopen van kruiden en specerijen wil je enkel met de meest verseproducten werken. Om je te helpen bij het kopen van verse kruiden, gaan wijsamen met jou op zoek naar de beste groothandel voor verse kruiden enspecerijen.

Al eeuwenlang zijn kruiden en specerijen niet meer weg te denken uit onze keuken. De smaakmakers van dienst geven je gerechtje net dat tikkeltje extra om van iets lekkers iets uitzonderlijk lekkers te maken. De kwaliteit van kruiden en specerijen speelt een cruciale rol voor het smakenpallet dat ze vrijgeven. Je wilt immers enkel met de beste, lees meest verse, duurzame en hygiënisch gekweekte kruiden werken. Om je te helpen bij het kopen van verse kruiden, gaan wij samen met jou op zoek naar de beste groothandel voor verse kruiden en specerijen.

De beste online groothandel voor verse kruiden en specerijen

In onze zoektocht naar verse kruiden en specerijen komen we automatisch terecht bij Taste Up. Taste Up is een Belgisch bedrijf dat binnen de Benelux hoge toppen scheert als een van de beste groothandels om online verse kruiden en specerijen te bestellen. We vertellen je graag waarom Taste Up net dat streepje of meerdere streepjes beter voor heeft op andere bedrijven:

1. Focus op versheid

Taste Up kiest voor haar kruiden en specerijen voor een combinatie van eigen kweek en samenwerking met gerenommeerde kruidenkwekerijen over de hele wereld. Wat op duurzame, kwalitatieve en gezonde wijze bij ons kan gekweekt worden, wordt ook gekweekt in de serres van Taste Up. Zijn de omstandigheden op een andere plek beter om tot de beste kruiden en specerijen te komen dan werkt het bedrijf samen met zowel binnen- als buitenlandse tuinen om deze producten ook aan hun klanten te kunnen aanbieden. Hiervoor nemen de mensen onder meer het klimaat en de vraag naar bepaalde producten in acht. Op deze manier beschik je steeds over een groothandel in kruiden en specerijen waarvoor enkel het beste goed genoeg is.

2. Gecertificeerd en innovatief

Taste Up staat niet stil en is continu in de weer om haar kweekprogramma’s en producten te verbeteren. Daarnaast hecht men ook veel belang aan zaken zoals hygiëne en veiligheid. Dit leidt ertoe dat Taste Up onder meer over het geroemde IFS-certificaat ‘Higher Level’ beschikt. Een teken dat deze groothandel in de beste omstandigheden en met oog voor de behoeften en wensen van haar werknemers verse kruiden en specerijen aanbiedt.

3. Verpakkingen en logistiek op maat

Taste Up kiest ervoor om als groothandel de klant volledig te ontzorgen. Dit betekent dat ze, indien gewenst, het volledige kweek-, productie- en logistiekproces in handen nemen. Van het moment dat de zaadjes in de grond worden geplant tot het moment dat de kruiden in hun gewenste verpakking in jouw winkel, restaurant of bedrijf verschijnen. Hierbij werkt men samen met de klant om tot een op maat gemaakte oplossing te komen. Kruiden en specerijen kunnen onder meer in verschillende verpakkingen zoals los in kisten,  in isomo, in schalen met hersluitbaar deksel of vacuüm geleverd worden. Zelfs personalisatie behoort tot de mogelijkheden.

4. Het ruime assortiment

Als groothandel in kruiden en specerijen biedt Taste Up een assortiment aan om U tegen te zeggen. Van bekende kruiden zoals tijm, rozemarijn en oregano tot iets minder bekende maar daarom niet minder beminde kruiden zoals bronzenvenkel, rode basilicum, citroenverbana en lavas.

Meer dan kruiden en specerijen alleen

Taste Up biedt je als groothandel echter meer keuze aan dan kruiden en specerijen alleen. Je kunt er ook online en ter plekke terecht voor dagverse salades, pepers en eetbare bloemen. Contacteer Taste Up vrijblijvend hier en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Meer info nodig?

Wij werken uitsluitende met B2B, geen particulieren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig. Tot binnenkort.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gerelateerde artikelen